BARF-FODER®

Lille BARF-sommerpakke

Stort udvalg af fineste BARF-kød
Vores lille sommerpakke er perfekt til dem, der gerne vil forkæle deres hund med sommerlige lækkerier, men som ikke har plads nok til vores store sommerpakke. Denne lille variant indeholder også de fineste BARF-varianter af oksekød og fjerkræ som vores populære grønne kallun og bladmave eller fineste kyllingekød. Som sommerens højdepunkt er vores begrænsede sommermenu også inkluderet.

Sundt tilskud & fantastisk legetøj
I en afbalanceret BARF-diæt skal der ikke kun være kød i madskålen, men også en portion grøntsager og frugt. Derfor finder du også en lækker grøntsags- og frugtblanding i denne pakke. Til lange legestunder i de køligere morgen- eller aftentimer har vi også inkluderet en fantastisk kastering. Så kan sommeren bare komme!

Hvis pakken tiltaler dig, men ikke helt overbeviser dig, bør du helt sikkert tjekke vores andre sommerpakker. Vi har i alt to store pakker på 25 kg og to små pakker på 12 kg, to med rent fjerkræ og to med blandede varianter af fjerkræ og oksekød. Der er garanteret noget, der passer til dig og din firbenede ven.

Bemærk: Vær opmærksom på, at der kan påløbe ekstra forsendelsesomkostninger, hvis du bestiller yderligere varer sammen med denne BARF-pakke.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Komplet pakke

• sommerlige lækkerier
• cool hundelegetøj
• sundt frugt & grønt

Mere info

12 kg Frostfoder, inkl. Fragt og emballage

669,00 DKK* 783,00 DKK*

*inkl. moms og forsendelse.
Reduceret!

-14.5594%


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…