BARF-FODER®

Sommermenu

En afbalanceret sammensætning af oksekød & høne
Udover muskelkød indeholder en afbalanceret BARF-diæt også af indmad, kallun og ben - og netop derfor indeholder vores sommermenu alt dette: mulekød, grøn kallun og blandet okseindmad samt hakkede kyllingehalse. Denne velsmagende kombination giver din firbenede ven mange vigtige næringsstoffer såsom vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer.

Vitaminrig frugt og grøntsager fuldender menuen
Udover de animalske komponenter består 20% af vores sommermenu af årstidens friske grøntsager og frugt. Et særligt højdepunkt er de søde jordbær, som indeholder en stor del C-vitamin og blandt andet er med til at holde hud og pels sund, fremme fordøjelsen og samtidig styrke hele organismen. Kombineret med frisk salat og bladbede, som indeholder mange vigtige mineraler som caroten, kalium og klorofyl, som understøtter cellearbejdet. Menuen afrundes med zucchini, som anses for at være sundt imod kræft på grund af sit høje indhold af selen og caroten.

Den ideelle fodring om sommeren
Vores sommermenu er en sommerlig næringsbombe, der er ideel til at nyde varme dage - evt. opdelt i mange små portioner da mange hunde ikke kan lide at spise, når det er varmt. På den måde kan du nemt dele den daglige portion op eller fodre den på de køligere morgener og aftener. De jordbær, der er inkluderet i menuen, har også en appetitlig effekt.

Bemærk: Den grønne kallun er et naturprodukt, som vi ikke vasker i produktionen, men kun ryster groft. Vi anbefaler derfor altid at kontrollere produktet for fremmeddele inden fodring.

Sammensætning
40 % mulekød fra kvæg, 16 % grøn oksekallun, 12 % kyllingehalse, 10 % salat, 4 % okselever, 4 % oksehjerte, 3,5 % æble, 3 % zucchini, 2 % bladbede, 2 % oksenyre, 1,5 % jordbær, 1 % okselunge, 1 % oksemilt

Fodringsanbefaling
Fodermængde pr. dag:
Lille hund: cirka 4 % af kropsvægten
Mellemstor hund: cirka 3 % af kropsvægten
Stor hund: cirka 2 % af kropsvægten

Værdierne skal betragtes som grove, vejledende værdier. Afhængigt af hundens aktivitet, alder og race kan informationerne variere meget.

Vi anbefaler at dele den samlede mængde foder op i mindst to portioner om dagen og supplere den med essentielle kosttilskud såsom Omega-3-6-9 og Havalgemel.

Alle vores BARF-produkter skal opbevares ved -18 °C og optøs i køleskabet i cirka 12 timer uden emballage eller med tilstrækkelige lufthuller før fodring. Server kødet ved stuetemperatur.

Dette produkt er et fuldfoder til hunde.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

● Indeholder masser af frisk kød
● Med sprøde kyllingehalse
● Afrundet med sæsonens frugt & grønt

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
16 %
14,6 %
1,6 %
67,6 %

1000 g (pakken)
2 x 250 g (pakken)

60,00 DKK*

59,00 DKK / kg


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…