BARF-FODER®

Tangmel

Udvundet fra havet
Tangmel er et naturprodukt, der er fremstillet af tanget Ascophyllum Nodosum. Sporelementet jod, der er indeholdt i store mængder, bidrager til produktionen af skjoldbruskkirtelhormonerne trijodthyronin (T3) og thyroxin (T4) og dermed til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Det støtter også opretholdelsen af en sund hud og nervesystemets normale funktion. Mangel på jod kan føre til alvorlige stofskifteforstyrrelser og kognitiv svækkelse.

Tangmel: den naturlige kilde til jod
En tilstrækkelig jodforsyning er grundlaget for en sund BARF-diæt og er vigtig for skjoldbruskkirtlens funktion. Med hjælp fra tangmel fra Barf-Foder DK kan du dække din firbenede vens behov for jod helt simpelt og på naturlig vis. For at jodtilførslen virkelig er behovstilpasset, kan du udregne den passende dosering med hjælp fra vores tangmel-beregner. Indtast blot din hunds vægt, og den passende daglige og ugentlige mængde af tangmel beregnes.

Vejledning til brug af beregneren til tangmel
Download tangmel-beregneren til din computer eller smartphone og indtast din hunds kropsvægt og tangmelets jodindhold. Du kan finde jodindholdet enten i produktbeskrivelsen eller på etiketten. Du vil derefter straks modtage din hunds daglige og ugentlige behov for tangmel.

Forsigtig: På grund af det høje jodindhold i havalgemel bør dyr med skjoldbruskkirtel-problemer kun fodres med en særlig diæt efter samråd med en dyrlæge. Generelt bør man ved fodring med råvarer med et højt jodindhold, f.eks. fisk eller andre tilsætningsstoffer, være opmærksom på at justere doseringen af havalgemel.

Analytiske bestanddele:
Indhold af natriumjod: ca. 500 - 700 mg/kg

SAMMENSÆTNING
100 % Ascophyllum nodosum

FODRINGSANBEFALING
Beregn nemt den nødvendige mængde tangmel med vores gratis beregner til tangmel. Du bedes først downloade beregneren til din computer eller smartphone, da det er den eneste måde, den fungerer korrekt på. Indtast nu din hunds kropsvægt og jodindholdet i tangmelet. Du kan finde jodindholdet enten i produktbeskrivelsen eller på etiketten. Du vil derefter straks modtage din hunds daglige og ugentlige behov for tangmel.

Du kan blot blande tangmel med resten af foderet og fordele den ugentlige ration over mindst fire dage.

Dette produkt er et fodertilskud til hunde og katte.

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Til en behovskorrekt regulering af jodtilførslen, sund pels og en god fordøjelse.

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
6 %
4,4 %
24 %
6 %

200 g (kan)

79,00 DKK*

347,60 DKK / kg


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…