Barf Foder DK præsenterer sig

I over 15 år har vi fremstillet dyrefoder i høj kvalitet med masser af kærlighed og lidenskab i vores egen produktion hos Frostfutter Perleberg. Vores mål: sund og artstilpasset ernæring af hunde og katte.

Sådan begyndte det hele
Forfølgelsen af dette mål begyndte i 2004 med grundlæggelsen af K&K Petfood GmbH og blev ført videre i november 2012 med etableringen af varemærket Barf Foder DK. Siden grundlæggelsen har vi produceret BARF-kød, tørrede gnaveartikler og skånsomt kogt premium vådfoder i overensstemmelse med de strengeste EU-krav. Som certificeret virksomhed undgår vi fuldstændigt skadelige tilsætningsstoffer som smagsforstærkere samt farve- og konserveringsmidler og sørger med stor ansvarlighed for en særligt skånsom og næringsstof-bevarende fremstilling.

Kød i høj kvalitet fra Tyskland
Hos os er kvalitet et nøgleord, for vi lægger stor vægt på dyrehold og vores dyrs oprindelse. Kødet til vores BARF-foder stammer udelukkende fra opdræt beregnet til menneskelig fortærring, hvorved der ikke kan være nogen tale om slagteaffald. Vores kvæg får vi fra EU-godkendte og QS-certificerede gårde i Brandenburg og Mecklenburg-Vorpommern. Kalkuner, høns, ænder og lam stammer fra Niedersachen, fisken fra Bremen. Sådan garanterer vi korte transportveje og understøtter samtidigt lokale virksomheder. Vi er personligt bekendte med samtlige gårde og avlssteder og garanterer artskorrekt dyrehold. Nogle produkter tilbyder vi endda i certificeret BIO-kvalitet.

Egen produktion for absolut friskhed
Alle vores produkter bearbejdes i vores egen produktion samme dag som slagtningen. Som den eneste BARF-producent har vi eget okseslagteri på vores firmaområde. Dermed kan vi garantere en særligt hurtig forarbejdning af kødet og 100 % friskhed. De forskellige produktionsanlæg er teknisk helt fremme og sikrer en hurtig og frem for alt hygiejnisk upåklagelig produktion og emballering af vores højkvalitets-produkter. Alle anvendte råstoffer forarbejdes med stor omhyggelighed og kontrolleres hele vejen igennem. Hele produktion er underlagt regelmæssig veterinærmedicinsk kontrol. Som distributør er vi desuden underlagt den kommunale fodermiddelovervågning.

Hos os kommer alt fra samme sted
Gennem vores egen produktion kan vi koordinere forarbejdningen, emballeringen, opbevaringen og forsendelsen af vores højkvalitets-BARF-produkter fra centralt hold. Dermed kan vi garantere en høj kvalitet og de højeste hygiejnestandarder lige fra første forarbejdningsskridt. Et højt indhold af næringsstoffer garanteres gennem det udspekulerede logistiksystem med ekstremt korte veje og en rigtig hurtig forarbejdning af råstofferne. Produkterne lagres på skånsom vis i vores store kølehuse ved -18° C, indtil din bestilling sendes afsted til dig i vores isolerede styroporkasser med den typiske blå Barf Foder papkasse omkring.

Barf Foder DK: sundt og artstilpasset
I vores webshop finder du alt, hvad du har brug for til en sund og artstilpasset BARF-ernæring til din firbenede ven: Foruden mange kødvariationer finder du også grøntsags-/frugtflager og naturlige fodertilskud som vores premium vådfoder. Gennem en afbalanceret og afvekslingsrig fodring kan du forsørge din hund eller din kat med alle vigtige næringsstoffer. Kunstige tilsætningsstoffer som smagsforstærkere samt farve- og konserveringsstoffer er unødvendige og har derfor ingen plads i vores foder. Derudover er vi opmærksomme på kun at forarbejde råstoffer i høj kvalitet, som din firbener har brug for til en sund ernæring. Vores BARF-kompletmenuer er derfor udviklet i samarbejde med vores BARF-rådgivere. Vi vil nemlig ikke gøre ernæringen af din pelsnæse til noget tilfældigt, vi vil hellere overlade den til de professionelle!

Vores team gør deres bedste for dig
Vores team består af over 100 medarbejdere, som hver dag på ny gør deres bedste. Regelmæssig videreuddannelse, et maksimum af know-how og erfaring samt ekstremt høje kvalitets- og sikkerhedskrav sørger for det, som kunderne hos Barf Foder DK værdsætter: produkter i høj kvalitet, den bedste service og en gnidningsfri ordreafvikling. Af denne årsag er vi konstant i gang med at udbygge vores sortiment og opfylde jeres ønsker og forslag. Ved spørgsmål til vores produkter eller temaet BARF helt generelt, står vores kundeservice og vores BARF-rådgivere til rådighed.STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…