Leverings- og fragtbetingelser

Forsendelsesbetingelser julen 2022

Kære kunder,

Vi tillader os også lige engang at holde lidt fri og afsender på denne måde op til jul i år:

Uge 51

19.12.2022 Forsendelse DPD
20.12.2022 Forsendelse DPD (seneste forsendelse i år 2022)
21.12.2022 Ingen forsendelse
22.12.2022 Ingen forsendelse
23.12.2022 Ingen forsendelse

Uge 52

26.12.2022 – 30.12.2022 Ingen forsendelse

Uge 01

02.01.2023 Forsendelse DHL/DPD (første forsendelsesdag for år 2023)


Den første normale forsendelsesdag i det nye år 2023 er mandag d. 02.02.2023.

Erfaringerne siger, at der kan ske store forsinkelser i forsendelse og udlevering før og efter helligdagene. Bestil derfor venligst i god tid og i tilstrækkelige mængder.

Vi takker for jeres troskab og ønsker jer og jeres familie en fantastisk juletid.

Dit BARF-Foder-team

Leveringstider refererer til det tidspunkt, hvor vi modtager din ordre. Bemærk venligst vores forsendelsesdage, og at behandlingen af din ordre også tager 1-2 arbejdsdage.

Når din ordre er blevet pakket af vores personale på forsendelsescentret, kan den ikke annulleres eller ændres på nogen måde (dette gælder leveringsadresse, forsendelsesdato, ordremængde og udvalgte varer).

Fragtomkostninger
Fragtomkostninger afhænger af det ønskede speditørfirma, af fragttypen (standard eller ekspres) samt af vægten på forsendelsen. Omkostningerne afhænger også af, om forsendelsen sker indenfor Tysklands grænser eller til et andet europæisk land. Detaljer hertil og yderligere fragtdetaljer finder du i de pågældende tabeller - klik på det ønskede land.

>>> Fragt til Danemark

Fragttyper
Vores partnerfirma DPD sørger for, at vores pakker ankommer sikkert og intakt hos dig.

Bemærk: afsendelsen af dine varer kan forsinkes nogle dage, hvis der ligger søndage og helligdage eller vores virksomhedsferie mellem bestilling og levering. Generelt kan du vælge mellem standard- og ekspresforsendelse.

Fragt
Ved fragt med DPD forlader varen vores hovedkvarter mandag. Bestilte varer med betalingsindgang om fredagen til kl. 6.00 afsendes de bestilte varer normalt den følgende mandag.

Ved levering på øer kan vi ikke garanterer at varerne kommer frem i frossen tilstand
Vi garanterer en kølekæde på 3-4 dage, men fragten til nogle øer tager længere tid, derfor vil vi anbefale vores BAF-to-Go produkter og vores godbidder som er ikke frostvarer.

Overholdelse af kølekæden og mindste bestillingsmængde
Den mindst mulige bestilling (af frostvarer) er 5 kg.

Bemærk venligst, at vi ikke kan holdes ansvarlige for tab eller optøning af varerne, hvis du foretager en omdirigering, adresseændring, tilladelse til aflevering osv. hos fragtudbyderen.

Hvis du har en klage, når varerne er leveret, bedes du kontakte vores kundeservice på info@barf-foder.dk og bemærke, at klager kun kan behandles, hvis du giver os meningsfulde fotos af de pågældende varer. Mange tak.

Opmærksomhed:
Hvis du nægter at acceptere din forsendelse, vil det medføre et totalt tab. Dette fritager dig dog ikke nødvendigvis for betaling.

Sikkerhed og miljøvenlighed
Vi garanterer en komplet fungerende kølekæde, når bestillingsmængden af den enkelte vare passer optimalt til vores emballage. Jo mere fyldte kasserne er, jo lettere at det at realisere den ønskede afkøling. Ved kasser op til 12 kg er kølekæden sikret ved en varevægt fra 7 kg, ved kasser op til 26 kg ved en varevægt fra 20 kg.

Leveringsbetingelser for frysevarer
Vores dybfrosne BARF- og frostfoderprodukter leveres i en kuldeisolerende termoboks med pap omkring. Dermed er kølekæden garanteret i mindst 72 timer.

Garanteret kølekæde
Vi garanterer en ubrudt kølekæde, når bestillingsmængden passer optimalt til vores emballager. Vores frostvarer sendes i en flamingokasse med pap omkring, som er beregnet til enten 5, 12 eller 26 kg frostvarer. Vi kræver som minimum en bestilling på 5 kg frostvarer for at kunne garantere en ubrudt kølekæde. Ved kasser op til 12 kg er kælekæden sikret ved en varevægt over 7 kg, og ved kasser op til 26 kg skal varevægten være over 20 kg. Generelt gælder det: jo flere frostvarer, som er pakket i flamingokasserne, jo lettere er det at sikre optimal køling.

Fragt til Danmark

Fragtdag:
DPD Express (Garantiepaket): fragt mandag 

Varevægt DPD Express (Garantiepaket)
  1-7 hverdage
pr. 26 kg 138,00 DKK

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…