Leverings- og fragtbetingelser

Kære kunder,
Bemærk venligst vores ændrede leveringsbetingelser i forbindelse med den tyske enhedsdag:

Mandag, 03.10.2022 ingen forsendelse

Fra mandag den 10.10.2022 vil alle ordrer blive afsendt i kronologisk rækkefølge i henhold til vores sædvanlige forsendelsesbetingelser.
Ved standardforsendelse kan leveringstiden være 1-3 arbejdsdage.
Erfaringen har vist, at der kan være lange forsinkelser i forsendelse og levering før og efter helligdage.
Vi beder dig om at planlægge dette, når du bestiller og fylder op!
Vi ønsker dig en afslappende ferie.

Dit BARF-Foder-team

 

Leveringstider refererer til det tidspunkt, hvor vi modtager din ordre. Bemærk venligst vores forsendelsesdage, og at behandlingen af din ordre også tager 1-2 arbejdsdage.

Når din ordre er blevet pakket af vores personale på forsendelsescentret, kan den ikke annulleres eller ændres på nogen måde (dette gælder leveringsadresse, forsendelsesdato, ordremængde og udvalgte varer).

Fragtomkostninger
Fragtomkostninger afhænger af det ønskede speditørfirma, af fragttypen (standard eller ekspres) samt af vægten på forsendelsen. Omkostningerne afhænger også af, om forsendelsen sker indenfor Tysklands grænser eller til et andet europæisk land. Detaljer hertil og yderligere fragtdetaljer finder du i de pågældende tabeller - klik på det ønskede land.

>>> Fragt til Danemark

Fragttyper
Vores partnerfirma DPD sørger for, at vores pakker ankommer sikkert og intakt hos dig.

Bemærk: afsendelsen af dine varer kan forsinkes nogle dage, hvis der ligger søndage og helligdage eller vores virksomhedsferie mellem bestilling og levering. Generelt kan du vælge mellem standard- og ekspresforsendelse.

Fragt
Ved fragt med DPD forlader varen vores hovedkvarter mandag. Bestilte varer med betalingsindgang om fredagen til kl. 6.00 afsendes de bestilte varer normalt den følgende mandag.

Ved levering på øer kan vi ikke garanterer at varerne kommer frem i frossen tilstand
Vi garanterer en kølekæde på 3-4 dage, men fragten til nogle øer tager længere tid, derfor vil vi anbefale vores BAF-to-Go produkter og vores godbidder som er ikke frostvarer.

Overholdelse af kølekæden og mindste bestillingsmængde
Den mindst mulige bestilling (af frostvarer) er 5 kg.

Sikkerhed og miljøvenlighed
Vi garanterer en komplet fungerende kølekæde, når bestillingsmængden af den enkelte vare passer optimalt til vores emballage. Jo mere fyldte kasserne er, jo lettere at det at realisere den ønskede afkøling. Ved kasser op til 12 kg er kølekæden sikret ved en varevægt fra 7 kg, ved kasser op til 26 kg ved en varevægt fra 20 kg.

Leveringsbetingelser for frysevarer
Vores dybfrosne BARF- og frostfoderprodukter leveres i en kuldeisolerende termoboks med pap omkring. Dermed er kølekæden garanteret i mindst 72 timer.

Garanteret kølekæde
Vi garanterer en ubrudt kølekæde, når bestillingsmængden passer optimalt til vores emballager. Vores frostvarer sendes i en flamingokasse med pap omkring, som er beregnet til enten 5, 12 eller 26 kg frostvarer. Vi kræver som minimum en bestilling på 5 kg frostvarer for at kunne garantere en ubrudt kølekæde. Ved kasser op til 12 kg er kælekæden sikret ved en varevægt over 7 kg, og ved kasser op til 26 kg skal varevægten være over 20 kg. Generelt gælder det: jo flere frostvarer, som er pakket i flamingokasserne, jo lettere er det at sikre optimal køling.

Fragt til Danmark

Fragtdag:
DPD Express (Garantiepaket): fragt mandag 

Varevægt DPD Express (Garantiepaket)
  1-7 hverdage
pr. 26 kg 138,00 DKK

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…