BARF-FODER®

Kallun-mix

Vil du gerne give dit kæledyr en sund og afbalanceret kost, helt uden selv at skulle blande noget sammen? Så har du fundet et fantastisk produkt her. Vi blander kallun og bladmave i lige dele og får på den måde et produkt, som fuldstændigt dækker det daglige behov for vitaminer, mineraler og bakterier. Til det anvender vi udelukkende bladmaver fra køer, som har gået på græs. Den grovhakkede konsistens gør kallunblandingen meget velegnet til fodring af hunde. De væsentlige bestanddele er stadig nemme at se.

Server venligst kun dette produkt råt.

Sammensætning:
40 % kallun, 40 % bladmave, 20 % abomasum

Oplysning: K&K Petfood GmbH får dine råvarer (for eksempel den grønne kallun) fra eget okseslagteri i Perleberg.

De kvæg (slagtedyr og køer), som slagtes her stammer hovedsageligt fra gårde med kvæg på græs. På græsgangene kan dyrene indtage forskellige genstande ved græsningen, eksempelvis sten, metal, glas, plastik, mv., som kan ende i kvægenes maver.

Den grønne kallun er en af kvægets fire maver. Det naturbevarede produkt, grøn kallun, bliver ikke renset i løbet af vores bearbejdning. Det bliver kun rystet igennem, så alle de vegetabilske fibre, vigtige næringsstoffer, vitaminer og først og fremmest produkternes flora og fauna bevares. Det er blandt andet derfor, hunde elsker at æde grøn kallun.

På trods af stramme kvalitetskontrol og nøje omhyggelighed kan fremmedlegemer ikke udelukkes fuldstændigt i grøn kallun. Derfor anbefaler vi, at du lige tjekker den enkelte portion før fodringen, da din firbenede vens sundhed virkelig ligger os på hjertet.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vil du gerne give dit kæledyr en sund og afbalanceret kost, helt uden selv at skulle blande noget sammen? Så har du fundet ...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
12 %
5 %
2 %
77 %

1000 g (pakken)
500 g (pølser)
2 x 250 g (pakken)

31,00 DKK*

29,00 DKK / kg


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…