BARF-FODER®

Grøn kallun

Grøn kallun fra okse
Kallun er en af koens fire maver, som tilbydes urenset som grøn og renset som hvid kallun. Grøn kallun er helt ubehandlet og har også i frossen tilstand en frisk, grøn farve. Den har en meget højere næringsværdi end hvid kallun, da der findes adskillige, sunde bakterier i den grønne kalluns vægge.

Næringsstofrig & særligt smagfuld
Den grønne kallun fra okse indeholder værdifulde næringsstoffer som proteiner, ballaststoffer og mineraler. Calcium og kalium samt magnesium hører til de vigtigste mineraler i kallunen. Derudover indeholder den grønne kallun værdifulde, for-fordøjede plantefire, som bidrager til rensning af din hunds mave-/tarmtragt og skaber sande gnaveglæder hos hunden. Den grønne kallun fra okse kan dermed på naturlig vis understøtte stofskiftet og knoglevæksten hos din hund samt have positiv indflydelse på tarmfloraen og immunsystemet.

Kvalitet Made in Germany
Når oksen er slagtet, produceres, pakkes og dybfryses den grønne kallun i en flamingoboks med tøris allerede samme dag, hvorefter den sendes til dig. Den grønne kallun fra okse er grofthakket og serveres ved stuetemperatur efter optøning. Kallun og bladmave hører til en artstilpasset og afbalanceret BARF-fodring og bør derfor serveres regelmæssigt.

Sammensætning:
100 % kallun fra okse

Oplysning: K&K Petfood GmbH får sine råvarer – og dermed også den grønne kallun – fra eget okseslagteri i Perleberg. De kvæg, som slagtes her stammer hovedsageligt fra gårde med kvæg på græs. På græsgangene kan dyrene indtage forskellige genstande ved græsningen, eksempelvis sten, metal, glas, plastik, mv., som kan ende i kvægenes maver.

Den grønne kallun er et naturbevaret produkt, som ikke bliver renset i løbet af vores bearbejdning, men blot rystes igennem. På denne måde bevares alle vigtige næringsstoffer, vitaminer og vegetabilske fibre. Den grønne kallun er dermed særligt næringsfuld og smagfuld. På trods af stramme kvalitetskontroller og nøje omhyggelighed kan fremmedlegemer ikke udelukkes fuldstændigt i grøn kallun. Derfor anbefaler vi, at produktet tjekkes for fremmedlegemer før fodringen – da din firbenede vens sundhed virkelig ligger os på hjertet!

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Kallunen er en af de fire maver på koen. Den består af slimhinde og muskulatur. Som hundefoder tilbydes kallun grøn eller ...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
15 %
12 %
1,5 %
76 %

1000 g (pakken)
500 g (pølser)
2 x 250 g (pakken)

27,90 DKK* 31,00 DKK*

27,90 DKK / kg

Reduceret!

-10%


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…