Sæson-menu-bundle
Sæsonbestemte ingredienser beskytter miljøet
Vores sæsonbestemte BARF-menuer er det perfekte grundlag for en sund og afbalanceret kost i den pågældende sæson. De består af animalske komponenter af høj kvalitet som muskelkød, vom, kråse, knogler og indmad og indeholder også sæsonens frugt og grøntsager. På den måde støtter vi miljøet og giver samtidig din firbenede ven en yderst velsmagende BARF-menu, der passer til årstiden.
Optimal fordeling efter byttedyrsprincippet
De sæsonbestemte BARF-menuer består af 80 % animalske komponenter, som igen er sammensat af 50 % muskelkød/fisk, 20 % vom og/eller kråse, 15 % blandet slagteaffald og 15 % rå kødfulde knogler. Derudover indeholder menuerne 20 % plantebaserede komponenter, som er fordelt på 75 % grøntsager og 25 % frugt. Suppleret med de rigtige kosttilskud er du garanteret at holde din firbenede ven sund og rask hele året rundt.
Forårsmenu
80 % animalske og 20 % vegetabilske ingredienser fordelt på: 20 % laks*, 20 % okse* snudekød, 16 % oksekråse, 12 % kalkunhals, 12 % icebergsalat, 4 % okselever, 4 % oksehjerte, 3 % æble, 3 % gulerod, 2 % okse nyre, 2 % pære, 1 % okse lunge, 1 % okse milt - * fedtindholdet i snudekødet er ca. 3 %, laksen har ca. 16 % råfedt.
Sommermenu
80 % animalske og 20 % vegetabilske ingredienser fordelt på: 40 % okse snudekød, 16 % okse grønmælk, 12 % kyllingehalse, 10 % salat, 4 % okselever, 4 % oksehjerte, 5 % æbler, 3 % squash, 2 % mangold, 2 % okse nyre, 1 % okse lunge, 1 % okse milt - * fedtindholdet i snudekødet er ca. 3 %.
Anbefaling af fodring
Vi anbefaler at opdele den samlede mængde mad i mindst to portioner om dagen og supplere med vigtige kosttilskud som tangmel, blod og olier.
Alle vores BARF-produkter skal opbevares i fryseren ved -18 °C og optøs i køleskabet i 12 timer (uden emballage eller med lufthuller), før de fodres. Server kødet ved stuetemperatur.
- Køle poster: Ja
- Beskatning: Nedsat sats
- Produkt type: Bundt
• BARF-menuer af høj kvalitet
• med sæsonens grøntsager og frugt
• til en attraktiv specialpris