Vådfoder special-nyremenu okse-kalkun -Fix-BAF® (pose) Forstør
Fix-BAF®

Vådfoder special-nyremenu okse-kalkun -Fix-BAF® (pose)

Fersk kød til at holde din kat sund
Vores kogte Fix-BAF®-komplette menu med oksekød og kalkun er et specielt nyrefoder til kronisk syge katte. Højkvalitets oksemuskelkød danner grundlaget for dette velsmagende fuldfoder. Det suppleres med kalkunhjerter og lever samt oksekødsfedt og blod. På denne måde er der så mange naturlige næringsstoffer som muligt i denne afbalanceret menu. Menuen er afrundet med essentielle fodertilskud, som gør det til en individuel afregnet og afbalanceret komplet menu til katte med kronisk nyresvigt.

Kun komponenter af høj kvalitet
I modsætning til traditionelt nyrefoder er vores Fix-BAF® fri for korn og andre plantebaserede komponenter. Kun vigtigt ufordøjelige fibre i form af græskar er inkluderet. På grund af det meget høje kødindhold er vores specielle nyrefoder garanteret eftertragtet af enhver kat med nyresvigt. Fosfatindholdet i denne specielle nyremenu med oksekød og kalkun reduceres med 30 % for at imødekomme behovene (Ca. / P = 1,4 / 1), calcium er suppleret for at dække behovet og proteinindholdet dækker behovet i den lavere ende. Alt dette støtter og aflaster din kat med nyresvigt.

Sådan sammensætter vi vores foder
Til vores kogte Fix-BAF®-komplette menuer bruger vi kun muskelkød af høj kvalitet. I menuerne er der en øget procentdel af fedt fra 15 - 20 %, procentdelen af fibre er øget til 10 %, og kogte æggehvider bruges til yderligere at reducere fosfatindholdet. De kogte komplette nyremenuer har også lavt natriumindhold og har øgede mængder jern (I denne menu dækket via kvægblod), B-vitaminer, E-vitaminer og taurin. Dette er nødvendigt, fordi katte med nyresygdom normalt har mangel på forskellige næringsstoffer på grund af den øgede udskillelse af urin og nedsat nyrefunktion. Tilsætningen af pektin fuldender nyremåltidet. Dette binder og udskiller toksiner produceret i tyktarmen, som desuden lindrer nyrerne.

Bemærk: Da kronisk nyresvigt er en uhelbredelig sygdom, anbefaler vi, at du får din kat undersøgt af din dyrelæge hvert halve år. Dyrlægen kan vurdere sygdomsforløbet ved hjælp af blodprøver og samtidigt afgøre om din kat får tilstrækkelige mængder fosfor på trods af det stærkt fosfatreduceret foder.

Sammensætning:
26,7 % oksebryst (20 % fedt), 20,0 % magert oksekød (5 % fedt), 13,3 % kalkunhjerte, 13,3 % protein (kogt), 6,7 % oksefedt, 6,7 % græskar, 5,3 % kvægblod, 4,7 % oksebouillon, 1,7 % kalkunlever, 0, 7% pektin

< 1 %: Æggeskal, lakseolie, taurin, natrium, E-vitamin, B-vitaminkompleks, jod, zink

Analytiske bestanddele
Råprotein 16,6 %
Råfedt 2,8 %
Råaske 1,3 %
Råfibre 1,5 %
Fugtindhold 77,7 %

Fodringsanbefaling:
1 - 2 kg: 50 - 100 g
3 - 5 kg: 100 - 200 g
6 - 8 kg: 200 - 280 g
9 - 10 kg: 280 - 350 g

De angivne mængder af foder er vejledende og kan variere betydeligt på grund af alder, race, køn og levevilkår.

Det produkt er udviklet i samarbejde med vores dyrlæge Petra von Quillfeldt.

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

En skånsomt kogt komplet menu specielt til kronisk syge katte med nyresvigt. Rig på oksemuskelkød af høj kvalitet samt æggehvider og pektin.

Mere info

85 g pakning

20,00 DKK*

235,29 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…