Fix-BAF®

Vådfoder kompletmenu med oksekød til killinger - Fix-BAF®

Sundt killingefoder med masser af frisk oksekød
Med vores komplette Fix-BAF®-menu i oksekødsvarianten kan du nemt fodre din killing med en sund og artstilpasset kost. Den består primært af velsmagende oksekød samt næringsrig indmad som milt, hjerte og lever. Vigtige fibre, som understøtter fordøjelsen, tilsættes i form af gulerødder, og den nødvendige energi leveres af det sunde oksefedt.

Væsentlige fodertilskud til en behovsbaseret kost
For at sikre at foderet kan give din killing alle de vigtige næringsstoffer, indeholder menuen også naturlige fodertilskud som lakseolie, okseblod, tran og tangmel. De tilsatte næringsstoffer er specielt skræddersyet til opskriften på denne ene kompletmenu. Det er gjort, så din lille kat garanteres at indtage alle vigtige næringsstoffer i de rigtige proportioner, og over- eller underdosering undgås.

Vores graduerede priser:
Antal Rabat
fra 10 poser 13 % rabat
fra 20 poser 16 % rabat
fra 30 poser 19 % rabat


Sammensætning:
29,0 % oksemuskelkød, 20,0 % oksemilt, 20,0 % oksehjerte, 13,5 % oksenakke, 7,0 % oksefedt, 5,0 % gulerødder, 2,6 % okselever, 1,3 % okseblod, 0,10 % lakseolie, 0,06 % torskelevertran, < 3 %: æggeskal, oksebenmel, tangmel, salt, taurin, vitamin-E (alpha-toccopherol), zink (zinkoxid), mangan (mangan(II)sulfat), B-vitaminer (B1 – B9), selen (natriumselenit)

Fodringsanbefaling:
Den rigtige mængde foder til killinger afhænger af mange faktorer, såsom kattens alder, racen og den forventede endelige vægt.

Vi råder generelt killinger til at spise så meget, de vil. På grund af sammensætningen af meget høj kvalitet i vores Fix-BAF® killingemenuer, vil der normalt ikke ske nogen uønsket overfodring. Killinger har en naturlig mæthedsfornæmmelse, som yderligere understøttes af det høje proteinindhold i vores foder. Det er bedst at fodre små portioner flere gange om dagen og altid give din killing frisk vand.

For at sikre at din killings vægtudvikling går godt, bør du veje den en gang om ugen. På denne måde kan du afgøre, om vægten passer til alder og race. Din dyrlæge kan også lave en vækstkurve til dig. Hvis din killing er for let eller for tung, skal du justere mængden af foder i overensstemmelse hermed.

Følgende værdier betragtes som grove retningslinjer for fodring af en killing med Fix-BAF®:
9. – 12. uge 20 – 30 g / 4-5 x dagligt
13. – 16. uge 30 – 60 g / 4 x dagligt
16. – 25. uge 60 – 70 g / 4 x dagligt
25. – 52. uge 60 – 70 g / 3 x dagligt

Afhængigt af racen og mængden af modermælk, som killingerne stadig indtager, er den anbefalede mængde foder ca. 5-10 % af kropsvægten pr. dag.

Killingefoder er velegnet til katte op til ca. 12 måneder. Store katte som Maine Coon og norske skovkatte vokser senere og kan modtage killingemad indtil ca. 15 måneder. Derefter kan du skifte til vores komplette Fix-BAF-menuer® til voksne katte.

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

• Kogt i egen saft
• Lavet af førsteklasses kød
• Unik opskrift
• Kompletmenu til killinger

Mere info

Ja
Ja
Analytiske bestanddele
17,1 %
7,1 %
1,4 %
0,5 %
73,7 %

85 g pakning

18,00 DKK*

211,76 DKK / kg


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…