eBARF®

Styrke-mix

Den perfekte menu til din yndling – sund og fyldt med energi. Vores styrke-mix består af 65 % halskød, 20 % oksefedt, 10 % blod samt 5 % gulerødder og rødbeder. Halskødet indeholder 6-8 % fedt og giver dermed god energi. Derudover indeholder det A, B1, B6, C og E-vitaminer og masser af mineraler samt en proteinandel så høj som 19 %. Vi garanterer, at vores halskød er uden skjoldbruskkirtelvæv med dårlig næringsværdi!

Det tilsatte oksefedt stiller yderligere energi til rådighed, som kan udnyttes med det samme eller lagres i fedtdepoter.

Med den ekstra andel blod bliver dette produkt til en god kilde til mineraler og sørger først og fremmest for en ekstra portion jern. Endelig gør gulerødder og rødbeder fra Tyskland dette til den perfekte kompletmenu og giver kulhydrater, vitaminer og sekundære plantestoffer, som hjælper på fordøjelsen. Rødbeder siges derudover at have en kræftforebyggende effekt.

Vores eBARF-garanti: Ved produktionen af dette produkt anvender vi udelukkende kød fra kvæg fra QS-certificerede virksomheder, dvs. kun kød fra græssende dyr under ordentlige forhold. Premium-kød Made in Germany med dokumenteret, høj kvalitet.

Sammensætning:
Halskød
Oksefedt
Blod
Gulerødder
Rødbeder

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Den perfekte menu til din yndling – sund og fyldt med energi. Vores styrke-mix består af 65 % halskød, 20 % oksefedt, 10 % blod samt...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
14 %
10 %
0,7 %
0,7 %
74 %

500 g (pølser)
200 g (pølser)

47,00 DKK*

94,00 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…