eBARF®

Premium-mix

En premium-menu til rigtige feinschmeckere: i dette produkt kombineres 60 % af den fineste oksetatar, 20 % fisk samt kogte kartofler og spinat. Tataren består af muskelkød af højeste kvalitet og er specielt fedtfattig og rig på protein og vitaminer. Fedtandelen, som er vigtig for øjeblikkelig energiudnyttelse, kommer fra fisken. Denne giver også essentielle fedtsyrer, som forbedrer optagelsen af fedtopløselige vitaminer. Fisken har også en immunforstærkende og betændelseshæmmende effekt.

Den let fordøjelige spinat og de sunde kartofler fra tyske delstater giver vitaminer, mineraler og vegetabilske proteiner. Mængden er naturligvis tilpasset og afstemt til fiskerationen.

Vores eBARF-garanti: Ved produktionen af dette produkt anvender vi udelukkende kød fra kvæg fra QS-certificerede virksomheder, dvs. kun kød fra græssende dyr under ordentlige forhold. Også virksomhederne med vores fiskeavl kender vi personligt, så vi kan garantere kød af højeste kvalitet.

Sammensætning:
Oksetatar
Fisk
Kartofler
Spinat

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

En premium-menu til rigtige feinschmeckere: i dette produkt kombineres 60 % af den fineste oksetatar, 20 % fisk samt kogte kartofler og...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
14 %
18 %
3,4 %
1,2 %
63 %

500 g (pølser)
200 g (pølser)

55,00 DKK*

110,00 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…