BARF-FODER®

Power-mix

Den sunde energileverandør til enhver firbener
Vores Power-mix af okse består af 50 % grofthakket, grøn kallun og af 50 % af hakket oksehalskød. Den sunde kødsammensætning er rig på naturlige vitaminer og sunde bakterier og leverer ekstra energi på grund af det høje fedtindhold. Da de fleste hunde ikke kan modstå den lokkende lugt af kallun, er vores Power-mix en ægte lækkerbisken.

Grøn kallun er særligt næringsstofrig
Den grønne kallun fra okse indeholder vigtige næringsstoffer som proteiner, ballaststoffer og mineraler. Calcium, kalium samt magnesium hører til de vigtigste mineraler i kallun. Derudover indeholder den grønne kallun værdifulde, for-fordøjede plantefire, som bidrager til rensning af din hunds mave-/tarmtragt og skaber sande gnaveglæder hos hunden. Den grønne kallun fra okse kan dermed på naturlig vis understøtte stofskiftet og knoglevæksten hos din hund samt have positiv indflydelse på tarmfloraen og immunsystemet.

Sammensætning:
50 % oksehalskød / mulekød fra okse
50 % grøn kallun af okse

Oplysning: K&K Petfood GmbH får sine råvarer – og dermed også den grønne kallun – fra eget okseslagteri i Perleberg. De kvæg, som slagtes her stammer hovedsageligt fra gårde med kvæg på græs. På græsgangene kan dyrene indtage forskellige genstande ved græsningen, eksempelvis sten, metal, glas, plastik, mv., som kan ende i kvægenes maver.

Den grønne kallun er et naturbevaret produkt, som ikke bliver renset i løbet af vores bearbejdning, men blot rystes igennem. På denne måde bevares alle vigtige næringsstoffer, vitaminer og vegetabilske fibre. Den grønne kallun er dermed særligt næringsfuld og smagfuld. På trods af stramme kvalitetskontroller og nøje omhyggelighed kan fremmedlegemer ikke udelukkes fuldstændigt i grøn kallun. Derfor anbefaler vi, at produktet tjekkes for fremmedlegemer før fodringen – da din firbenede vens sundhed virkelig ligger os på hjertet!

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vores populære produkt "Power-mix" består af 50 % grovhakket kallun og 50 % hakket oksehalskød. Grundet den høje fedtandel ...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
11 %
18 %
0,9 %
66 %

1000 g (pakken)
500 g (pølser)
2 x 250 g (pakken)

53,10 DKK* 59,00 DKK*

49,38 DKK / kg

Reduceret!

-10%


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…