BARF-FODER®

Okseblod

Okseblod er rigt på mineraler og mikronæringsstoffer. Frem for alt skal den høje andel af jern nævnes. Jern er en bestanddel af hæmoglobin, det røde farvestof i blodet, som transporterer ilten i kroppen, og som er ansvarlig for iltforsyningen i muskelfibrene i myoglobin. Da en udblødning er foreskrevet under slagtningen, indeholder muskelkødet kun en smule resterende blod, og således kan en ekstra dosis anbefales.

Holdbarhed efter åbning: 3 til 4 dage i køleskab.

Fodringsanbefaling:
Fodringsmetoden „BARF“ er en biologisk artstilpasset variant af råfodring. Dette betyder, at rovdyrets (ulven, som er forfader til hunden) naturlige spisemønster efterlignes. Hvad er så mere nærliggende end også at tilsætte en andel blod ved fodringen af din yndling? Blod er en fremragende proteinkilde, da det har en meget høj andel af aminosyrer. Det er tilmed rigt på mineraler og sporstoffer (især jern). Jern findes både i blodfarvestoffet hæmoglobin og i musklerne i myoglobin. Dette stof er ansvarligt for iltbindingen og hermed for ilttilførslen.

Også natrium-tilførslen sikres ved at servere blod. Ifølge et offentliggjort studie fra universitet Rostock var der for lidt jern i 92 % af de testede BARF-rationer og for lidt natrium i 79,5 % (Prof. Wolf, Uni Rostock, WDT 02/16).

Vi anbefaler, at man serverer 100 til 150 ml blod om ugen til hunde op til 15 kg, 200-300 ml op til 30 kg og 300-900 ml til dyr med en vægt over 30 kg. Du kan give hele rationen som erstatning for ét af ugens måltider eller tilsætte en mindre mængde til det daglige BARF-måltid. Ved katte bør blod udgøre ca. 5 % af din beregnede BARF-ration. Her er isterningeposer gode til at opdele portionerne.

Blodet kan opdeles i portioner efter behov, når det er tøet op, og derefter kan det fryses igen. Sådan bevares proteinerne og vitaminerne bedst muligt. I køleskab kan det optøede blod holde sig i 2 til 3 dage.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Okseblod er rigt på mineraler og mikronæringsstoffer. Frem for alt skal den høje andel af jern nævnes. Jern ...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
18,6 %
0,1 %
0,9 %
80,3 %

900 ml

40,00 DKK*

44,45 DKK / l


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…