BARF-FODER®

Lille BARF-sommerpakke Fjerkræ

De lækreste BARF-variationer af fjerkræ
Det lille BARF-sommerpakke Fjerkræ er fyldt med 12 kg lækker BARF og vådfoder af kylling. Dette inkluderer blandt andet vores populære kyllingekrop, samt kyllingemenuer og det fineste kyllingekød. Som et sommerligt højdepunkt er vores kølige kyllingebouillon også inkluderet, hvilket din hund helt sikkert vil sætte pris på på varme dage.

Sunde grøntsags- og frugtblandinger
Selvfølgelig hører der ikke kun kød i skålen i en afbalanceret BARF-diæt, men også en portion grøntsager og frugt, som du også vil finde i vores sommerpakke. For at sikre, at du også kan fodre din hund sundt på rejser eller ture, indeholder pakken også et udvalg af vores skånsomt tilberedte måltider i praktiske poser på 300 g. Disse indeholder de samme kvalitetsingredienser som vores rå BARF-menuer, men kan opbevares uden køling og er derfor perfekte som rejsefoder.

Hvis pakken tiltaler dig, men ikke helt overbeviser dig, bør du bestemt kigge på vores andre sommerpakker. Vi har i alt to store pakker på 25 kg og to små pakker på 12 kg, to med kun fjerkræ og to med blandede varianter af fjerkræ og oksekød. Der er helt sikkert noget, der passer til dig og din firbenede ven.

Bemærk: Bemærk, at der kan påløbe ekstra forsendelsesomkostninger, hvis du bestiller andre varer sammen med dette BARF-pakke.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Komplet pakke

• med kølig kyllingebouillon
• & fantastisk legetøj
• stort udvalg af fineste foder

Mere info

12 kg Frostfoder, inkl. Fragt og emballage

819,00 DKK* 969,00 DKK*

*inkl. moms og forsendelse.
Reduceret!

-15.4799%


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…