BARF-FODER®

Kompletmenuer med vådfoder (pose)

Naturlige ingredienser til en artstilpasset kost
Den skånsomt kogte Fix-BAF®-kompletmenu med oksekød til hunde består af en stor del frisk oksekød samt okseindmad og -ben, som kombineres med grøntsager, frugt og essentielle fodertilskud. Tangmel og torskeleverolie er tilsat for at skabe en afbalanceret menu. Din hund er derfor garanteret forsyning med alle de vigtige næringsstoffer i den rigtige mængde.

Behovsdækkende menuer til hunde
Oksekødet og den ekstra portion oksefedt i denne kompletmenu giver din hund den nødvendige energi og vigtige aminosyrer. D-vitaminbehovet dækkes af torskelevertran og tangmel giver essentielt jod. Din firbenede ven modtager fibre fra det tilsatte æble og squash, som sikrer god fordøjelse.

Høj kvalitet og lang holdbarhed
Vores kogte Fix-BAF®-kompletmenuer er et sund alternativ til BARF®. Vådfoderet er lavet af de samme råvarer af højeste kvalitet og er derfor på ingen måde ringere kvalitetsmæssigt. Ved forsigtigt at tilberede i kødets egen væde kan vores kompletvådfodermenuer opbevares i ca. 2 år uden køling. De kogte Fix-BAF®-menuer er komplet fuldfoder.

Vådfoder som et ideelt BARF-alternativ
Fix-BAF® er ideelt til hunde, der afviser råd kød eller ikke tåler det, men også til husstande med små køle- og frysefaciliteter eller hvor der er vanskeligheder med at håndtere råt kød eller til ferieophold eller hos dyrekennelen. I alle tilfælde er vores Fix-BAF vådfoder det ideelle, sunde alternativ, hvis der lægges vægt på et afbalanceret og behovsdækkende foder af høj kvalitet.

Dette produkt er udviklet i samarbejde med vores dyrelæge Petra von Quillfeldt.

Vores graduerede priser:
Antal Rabat
fra 10 poser 13 % rabat
fra 20 poser 16 % rabat
fra 30 poser 19 % rabat


Sammensætning: 33,5 % oksemuskelkød, 20 % oksehjerte, 6,5 % okselunge, 6,5 % oksenyre, 3,5 % oksebrystben, 2,7 % okseblod, 2 % okselever, 2,0 % oksebouillon, 1,7 % oksefedt, 7,5 % squash, 5,0 % banan, 1,6 % æggeskaller, hvedekimolie, torskelevertran, tangmel, salt, vitaminblanding (taurin, B1, B2, B5, B6, biotin og folinsyre)

Anbefaling om fodring

Hundens vægt Anbefalet mængde fødevarer
1 - 2 kg 50 - 90 g
3 - 5 kg 90 - 140 g
6 - 8 kg 140 - 180 g
9 - 10 kg 180 - 220 g
10 - 15 kg 220 - 350 g
15 - 25 kg 350 - 500 g
25 - 35 kg 500 - 650 g
35 - 50 kg 650 - 900 g

 

De angivne fodermængder er retningslinjer og kan variere betydeligt på baggrund af alder, race, slægt og levevilkår. Vej din hund regelmæssigt i begyndelsen af fodringen med Fix-BAF® og reguler fodermængden alt efter den ønskede vægt.

Bemærk derudover, at en hund, som fodres med Fix-BAF®, har brug for en mindre mængde foder sammenlignet med konventionelt hundefoder. Hunde, som er meget sportsligt aktive samt arbejds- og jagthunde har generelt et højere foderbehov end normalaktive hunde.

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

• Lavet af masser af friskt oksekød
• Med essentielle fodertilskud
• Behovsdækkende & naturlig
• Kompletmenu til hunde

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Analytiske bestanddele
14 %
7,7 %
1,6 %
1,5 %
75,2 %

300 g pakning

31,00 DKK*

103,34 DKK / kg


Advarsel: Sidste tilgængelige dele!

Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…