BARF-FODER®

Kallun-/yvermix

Dette produkt består af 60 % kallun og 40 % yver fra okse. Det er ideelt egnet til hunde med et forhøjet energibehov, da det kendetegnes af en relativt høj fedtværdi. Samtidigt fungerer det som kilde til vigtige bakterier, vitaminer og kalcium. Grundet den grovhakkede konsistens er blandingen velegnet til fodring af hunde, og dets bestanddele er stadig godt synlige. Dette produkt bør kun serveres råt.

Mere information/sammensætning:
60 % kallun
40 % yver


Oplysning: K&K Petfood GmbH får dine råvarer (for eksempel den grønne kallun) fra eget slagteri i Perleberg.

De kvæg (slagtedyr og køer), som slagtes her stammer hovedsageligt fra gårde med kvæg på græs. På græsgangene kan dyrene indtage forskellige genstande ved græsningen, eksempelvis sten, metal, glas, plastik, mv., som kan ende i kvægenes maver.

Den grønne kallun er en af kvægets fire maver. Det naturbevarede produkt, grøn kallun, bliver ikke renset i løbet af vores bearbejdning. Det bliver kun rystet igennem, så alle de vegetabilske fibre, vigtige næringsstoffer, vitaminer og først og fremmest produkternes flora og fauna bevares. Det er blandt andet derfor, hunde elsker at æde grøn kallun.

På trods af stramme kvalitetskontrol og nøje omhyggelighed kan fremmedlegemer ikke udelukkes fuldstændigt i grøn kallun. Derfor anbefaler vi, at du lige tjekker den enkelte portion før fodringen, da din firbenede vens sundhed virkelig ligger os på hjertet.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Dette produkt består af 60 % kallun og 40 % yver fra okse. Det er ideelt egnet til hunde med et forhøjet energibehov ...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
15 %
13 %
75 %

1000 g (pakken)
500 g (pølser)

34,00 DKK*

34,00 DKK / kg


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…