BARF-FODER®

Hampefrøolie

Den medicinske plante med den unikke smag
Vores hamp-kuminiolie til hunde indeholder en afbalanceret blanding af hamp- og spidskommenolie. Karve hører til skærmplanterne og er en af de ældste læge- og krydderiplanter. Planten stammer oprindeligt fra Asien, men er nu udbredt i hele Europa og har en vigtig betydning for mennesker og dyr. Karvefrøene er umiskendelige på grund af deres intense smag og lugt.

Naturlig antioxidant
Karvefrø indeholder mange næringsstoffer såsom calcium, magnesium, fosfor, jern, kobber og mangan, men også aminosyrer, fedtsyrer og B-vitaminer. Flavonoiderne og de æteriske olier i kommen har en antioxidantvirkning og beskytter dermed cellerne mod skader. Disse værdifulde næringsstoffer virker mange steder i din hunds organisme og har dermed en positiv indvirkning på din firbenede vens sundhed. De mange æteriske olier fra kommen har også en positiv effekt på fordøjelsessystemet.

Den perfekte blanding af hamp og kommenolie
Frostfutter Perlebergs hamp-kuminiolie er fremstillet af en blanding af fed hampolie og æterisk kommenolie, som er fremstillet ved dampdestillation. Hampeolien indeholder værdifulde omega-3 og -6 fedtsyrer, vitaminer og mineraler, men ingen CBD eller THC og er derfor ikke berusende eller vanedannende. De næringsstoffer, der er indeholdt i hamp, har en positiv effekt på immunsystemet samt på hudens og pelsens sundhed. De fremmer også din hunds vitalitet og bidrager til et normalt stofskifte.

Også en absolut vinder, når den bruges eksternt
Hampefrøolie kan også bruges udvendigt. Du skal blot putte et par dråber i din hunds pelsbørste og børste den grundigt. Olien styrker pelsen og giver den en synlig glans.

SAMMENSÆTNING
95 % hampolie, 5 % kommenolie

FODRINGSANBEFALING PR. DAG
Små hunde: 2 1/2 - 5 ml
Mellemstore hunde: 5 - 10 ml
Store hunde: 10 - 15 ml
Hvalpe: 2 - 3 ml

Du kan blot blande olien med resten af foderet.

Dette produkt er et fodertilskud til hunde.

Generelle opbevaringsanvisninger:
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys. Bruges inden for 4-8 uger efter åbning. Om nødvendigt fyldes den i mindre portioner og fryses ned.

  • Beskatning: Standard sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vores hampefrøolie har en positiv effekt på mave-tarmkanalen, styrker immunforsvaret og kan hjælpe på hud- og pelsproblemer.

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja

50 ml

77,35 DKK* 91,00 DKK*

154,70 DKK / 100 ml

Reduceret!

-15%


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…