Forårsmenu Forstør
BARF-FODER®

Forårsmenu

En velsmagende blanding af oksekød og fisk
Den nyskabte forårsmenu passer perfekt ind i udvalget af vores højkvalitets sæsonbestemte BARF-menuer: Den består af 80 % animalske og 20 % vegetabilske komponenter. Hovedkomponenterne i menuen er laks, oksekød og bladmave. Denne kombination forbereder din firbenede ven på det kommende pelsskifte. Fedtsyrerne i laksen sikrer sund hud og en skinnende pels. Det velsmagende mulekød og bladmave giver din hund adskillige vitaminer, mineraler og vegetabilske fibre på samme tid.

Kødet, der indgår i forårets menu - og dermed også det forskellige indmad og de hakkede kalkunhalse - kommer fra lokale dyr. Råvarerne forarbejdes friske hver dag i vores egen produktion i Perleberg og er derfor særligt rige på næringsstoffer og yderst velsmagende.

Friske grøntsager og frugt til en god start på foråret
Forårsmenuen indeholder udover de animalske komponenter, 15 % grøntsager og 5 % frugt. Ved udvælgelsen af frugt og grøntsager lægger vi særlig vægt på sæsonbestemthed. De forarbejdede æbler og pærer er rige på vitaminer og folinsyre, som er med til at holde mave-/tarmfloraen sund.

Udover den velsmagende, søde frugt indeholder forårsmenuen også mange slags grøntsager. Gulerødderne kan understøtte din hunds syn og samtidig bidrage til en sund pels. Kinakål og julesalat er rige på vitamin B, C og E samt mineraler i form af calcium, jern, zink, magnesium og fosfor.

Forårsmenuen fra BARF Foder er en sand BARF-oplevelse for din firbenede ven: Den er lavet af 100 % naturlige ingredienser og giver din hund alt, hvad den har brug for til en god start på foråret.

Bemærk: Vores forårsmenu hed tidligere Forårsmix. Navnet er nyt, men intet er ændret i sammensætningen.

Sammensætning
80 % animalske og 20 % vegetabilske ingredienser fordelt på: 20 % laks*, 20 % bov*, 16 % bovkråse, 12 % kalkunhals, 12 % icebergsalat, 4 % bovlever, 4 % bovhjerte, 3 % æble, 3 % gulerod, 2 % bovnyre, 2 % pære, 1 % bovlunge, 1 % bovmilt - * fedtindholdet i bovkødet er ca. 3 %, laksen har ca. 16 % råfedt 

Fodringsanbefaling
Fodermængde pr. dag:
Lille hund: cirka 4 % af kropsvægten
Mellemstor hund: cirka 3 % af kropsvægten
Stor hund: cirka 2 % af kropsvægten

Værdierne skal betragtes som grove, vejledende værdier. Afhængigt af hundens aktivitet, alder og race kan informationerne variere meget.

Vi anbefaler at dele den samlede mængde foder op i mindst to portioner om dagen og supplere den med essentielle fodertilskud såsom Omega-3-6-9 og Tangmel.

Alle vores BARF-produkter skal opbevares ved -18 °C og optøs i køleskabet i cirka 12 timer uden emballage eller med tilstrækkelige lufthuller før fodring. Server kødet ved stuetemperatur.

Dette produkt er et fuldfoder til hunde.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel
  • Med oksekød, kalkun og laks
  • Indeholder masser af friskt muskelkød
  • Afrundet med sæsonens frugt & grønt

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja

1000 g (pakken)
2 x 250 g (pakken)

66,00 DKK*

66,00 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…