BAF to GO®

Fiske-/oksemix (hakket) – BAF to GO

Vores fiske-/oksemix – BAF to GO er rigtig sund og specielt lækker. En finthakket fodersammensætning, som sørger for en glinsende pels og sund hud. Endnu en fordel: Blandingen er god for din yndlings hjerte. Dette produkt egner sig især perfekt til små hunde og katte.

Den ekstra fordel: Som alle vores andre BAF to GO-produkter er dette også skånsomt kogt og gjort holdbart under den specielle fremstillingsproces – helt uden tilsætningsstoffer som eksempelvis salt. Du kan være sikker på, at samtlige BAF to GO-produkter er naturlige og pakket sterilt.

Såvel fremstillingsprocessen som emballeringen er optimeret sådan, at produkterne kan lagres uden særlig nedkøling. En dybfryser er ikke nødvendig til nogen dele af hele BAF to GO-sortimentet – produkterne kan opbevares op til 2 år ved stuetemperatur. Produkterne skal her være beskyttet mod direkte sollys. Vi anbefaler, at produktet rystes godt sammen før åbning. Opbevar på køl efter åbning og server i løbet af 2-3 dage.

Da vores BAF to GO-produkter ikke har brug for nedkøling, leveres disse i et særligt udviklet rum, adskilt fra frostfoderet i flamingokassen!

Skånsomt kogt, speciel emballage, særligt lang holdbarhed, også uden nedkøling – DET er BAF to GO!

Sammensætning:
40 % fisk
60 % oksekød

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vores fiske-/oksemix – BAF to GO er rigtig sund og specielt lækker. En finthakket fodersammensætning, som sørger for en glinsende...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
16 %
17 %
1,9 %
64 %

300 g pakning
380 g dåse

31,00 DKK*

81,58 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…