BARF-FODER®

BIO-Power-mix

Vores BIO-Power-mix består af 50 % grofthakket BIO-kallun og 50 % hakket BIO-oksehalskød. Foruden fedt og energi giver den også din yndling jern, B-vitaminer, E-vitamin og mange mineraler og næringsstoffer. Dette BIO-produkt er et rent naturligt, økologisk produkt, da vores BIO-power-mix består af mellemgulv og kallun fra BIO-dyr, som udelukkende er blevet fodret med økologisk producerede fodermidler.

Info: BIO-kallun er en af koens 4 maver. Som hundefoder tilbydes den som BIO-grøn kallun eller som renset BIO-kallun. BIO-grøn kallun er helt ubehandlet og har også i frossen tilstand en frisk, grøn farve. Den har en meget højere næringsværdi en den rensede kallun, især i kallunvæggene er der adskillige sunde bakterier at finde.

Yderligere detaljer/sammensætning: 50 % BIO-oksehalskød / BIO-mulekød fra okse, 50 % BIO-kallun

BIO-grøn kallun bliver ikke vasket i produktionen, men rystes kun kraftigt. På den måde forbliver alle plantefibre, vigtige næringsstoffer, vitaminer og først og fremmest flora og fauna i produktet. Bemærk: På trods af strenge krav til kvalitetskontrol og stor omhyggelighed kan alle fremmedlegemer ikke altid fjernes (f.eks. sten, metal, plastikdele og lignende, som kan være blevet indtaget af kvægene). Derfor anbefaler vi, at produktet tjekkes efter for fremmeddele før servering, da din firbenede vens helbred er vigtigt for os.

Hos os betyder BIO: 100 % økologisk, 100 % naturligt.
Öko-Kontrollstellennummer: DE-ÖKO-034

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vores BIO-Power-mix består af 50 % grofthakket BIO-kallun og 50 % hakket BIO-oksehalskød. Foruden fedt og energi giver... 

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
14 %
14 %
0,9 %
0,1 %
67 %

500 g (pølser)

43,00 DKK*

86,00 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…