BARF-FODER®

BIO-grøn kallun

Vores BIO-grøn kallun er et rent naturligt, økologisk produkt. Med mange vitaminer og mineraler: BIO-grøn kallun. Med dette BIO-produkt holder du din firbenede ven helt i form! BIO-grøn kallun sørger effektivt for en sund tarmflora hos din yndling på grund af de sunde bakterier, og samtidig giver den en portion jern samt cholin (vigtigt ved leverskader).

BIO-grøn kallun stammer fra certificerede BIO-dyr, som udelukkende er blevet fodret med økologisk producerede fodermidler, uden nogen tilsætningsstoffer. BIO-grøn kallun bliver ikke vasket i produktionen, men rystes kun kraftigt. På den måde forbliver alle plantefibre, vigtige næringsstoffer, vitaminer og først og fremmest flora og fauna i produktet.

Bemærk: På trods af strenge krav til kvalitetskontrol og stor omhyggelighed kan alle fremmedlegemer ikke altid fjernes (f.eks. sten, metal, plastikdele og lignende, som kan være blevet indtaget af kvægene). Derfor anbefaler vi, at produktet tjekkes efter for fremmeddele før servering, da din firbenede vens helbred er vigtigt for os.

Info: BIO-kallun er en af koens 4 maver. Som hundefoder tilbydes den som BIO-grøn kallun eller som renset BIO-kallun. BIO-grøn kallun er helt ubehandlet og har også i frossen tilstand en frisk, grøn farve. Den har en meget højere næringsværdi en den rensede kallun, især i kallunvæggene er der adskillige sunde bakterier at finde.

Dette produkt er hakket, og kallunens struktur er stadig meget let at se.

Sammensætning: 100 % BIO-kallun
Hos os betyder BIO: 100 % økologisk, 100 % naturligt.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vores BIO-grøn kallun er et rent naturligt, økologisk produkt. Med mange vitaminer og mineraler: BIO-grøn kallun...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
16 %
9 %
1,2 %
0,3 %
75 %

500 g (pølser)

31,00 DKK*

62,00 DKK / kg

*inkl. moms plus forsendelsesomkostninger.


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…