BARF-FODER®

BARF-sommerpakke fjerkræ

Lækreste BARF-varianter af fjerkræ
Vores store BARF-sommerpakke fjerkræ indeholder de fineste BARF-varianter af kylling og kalkun. Blandt disse er vores populære kyllingekroppe, komplette menuer med kylling og fint kyllingemuskulatur. Som sommerens højdepunkt er vores cool Doggy Drinks med kylling inkluderet, hvilket garanteret vil gøre sommeren lækker for din hund.

Sunde grøntsags- og frugtblandinger
Selvfølgelig omfatter en afbalanceret BARF-diæt ikke kun kød i foderskålen, men også en portion grøntsager og frugt, som giver din hund vigtige fibre og dermed understøtter en sund fordøjelse. Vores store sommerpakke fjerkræ inkluderer derfor to forskellige frosne grøntsags- og frugtblandinger, som du nemt kan servere sammen med kødet.

Foder til rejsen
For at sikre at din hund kan spise sundt, selv på rejser eller udflugter, indeholder pakken også et udvalg af vores nænsomt kogte menuer i praktiske 300 g poser. Disse indeholder de samme højkvalitetsingredienser som vores rå BARF-menuer, men de kan opbevares uden køling og er dermed perfekte til rejsen.

Praktisk foderskål
Du kan servere alle lækkerierne fra pakken i vores praktiske foderskål med det smarte Frostfutter Perleberg-design. Skålen er lavet af melamin og har en aftagelig inderskål af metal. Begge dele kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, så alt altid forbliver hygiejnisk rent, selv på varme sommerdage. Her får du altså en bekymringsfri totalpakke.

Hvis pakken tiltaler dig, men ikke helt overbeviser dig, bør du helt sikkert tjekke vores andre sommerpakker. Vi har i alt to store pakker på 25 kg og to små pakker på 12 kg, to med rent fjerkræ og to med blandede fjerkræ-oksekødsvarianter til dig. Der er garanteret noget, der passer til dig og din firbenede ven.

Bemærk: Vær opmærksom på, at der kan påløbe ekstra forsendelsesomkostninger, hvis du bestiller yderligere varer sammen med denne BARF-pakke.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Komplet pakke

• 25 kg BARF af fjerkræ
• med cool kyllingebouillon
• inkl. foderskål

Mere info

25 kg Frostfoder, inkl. Fragt og emballage

1 309,00 DKK* 1 826,00 DKK*

*inkl. moms og forsendelse.
Reduceret!

-28.3133%


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…