BARF-FODER®

Power-mix med kartofler

Vores første BARF-menu er lavet af vores populære produkt ”Power-mix”, en blanding af groft hakket kallun og hakket oksehalskød fint blandet med friske kartofler. Dit dyr får ekstra energi pga. den højere fedtandel i oksehalsens muskulatur.

Ydermere er dette BARF-produkt fordelagtigt på grund af det høje indhold af jern og B-vitaminer, vitamin E, samt mineraler og næringsstoffer. Dette produkt skal helst serveres råt og uden tilsætning af andre bestanddele - I Power-menuen findes alt, hvad din favorit skal bruge til en passende ernæring.

Yderligere detaljer/indhold:
40 % oksehalskød, 40 % kallun og 20 % kartofler

Analytiske bestanddele
Fugtindhold: 0 %
Fedtindhold: 14,2 %
Råprotein: 17,3 %
Råaske: 0 %

Oplysning: K&K Petfood GmbH får dine råvarer (for eksempel den grønne kallun) fra eget slagteri i Perleberg.

De kvæg (slagtedyr og køer), som slagtes her stammer hovedsageligt fra gårde med kvæg på græs. På græsgangene kan dyrene indtage forskellige genstande ved græsningen, eksempelvis sten, metal, glas, plastik, mv., som kan ende i kvægenes maver.

Den grønne kallun er en af kvægets fire maver. Det naturbevarede produkt, grøn kallun, bliver ikke renset i løbet af vores bearbejdning. Det bliver kun rystet igennem, så alle de vegetabilske fibre, vigtige næringsstoffer, vitaminer og først og fremmest produkternes flora og fauna bevares. Det er blandt andet derfor, hunde elsker at æde grøn kallun.

På trods af stramme kvalitetskontrol og nøje omhyggelighed kan fremmedlegemer ikke udelukkes fuldstændigt i grøn kallun. Derfor anbefaler vi, at du lige tjekker den enkelte portion før fodringen, da din firbenede vens sundhed virkelig ligger os på hjertet.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Vores første BARF-menu er lavet af vores populære produkt ”Power-mix”, en blanding af groft hakket kallun og hakket oksehalskød...

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
17,3 %
14,2 %

1000 g (pakken)

49,00 DKK*

49,00 DKK / kg


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…