Grøntsag-mix Forstør
BARF-FODER®

Grøntsag-mix

Friske grøntsager til en sund fordøjelse
I BARF-foderet bruges grøntsager hovedsageligt til at give din hund vigtige fibre, der bidrager til en sund fordøjelse. For at udnytte næringsstofindholdet i grøntsagerne og frugter skal det midlertidigt nedbrydes, for eksempel ved at mose eller koge dem. Dette er en leg med vores grøntsag-mix, da den allerede indeholder en lækker blanding af hakkede grøntsager.

Vores grøntsag-mix: lækker og sund
Forskellige typer grøntsager giver forskellige næringsstoffer og har en positiv effekt på din hunds helbred på forskellige måder. For eksempel er pastinakker rige på zink og kalium, hvilket er vigtigt for et sundt stofskifte. Grønne bladgrøntsager, såsom icebergsalat er særligt velegnede til en sund grønsagsblanding. Dette er nemlig rig på antioxidanter, der beskytter mod celleskader. Gulerødder er meget populære hos mange hunde og afrunder smagen af vores frosne grøntsag-mix

Sammensætning: 25 % pastinak, 25 % courgette, 25 % icebergsalat, 25 % gulerod

Yderligere oplysninger:
Til hunde Ja
Til katte Ja
Til allergikere Nej
Til hvalpe Ja

Analytiske bestanddele:
Råprotein 1,1 %
Råfedt < 1,0%
Råaske 0,7 %
Fugtindhold 92,4 %

Da der er tale om et naturprodukt, kan analyserne være udsat for udsving.

Fodringsanbefaling:
For en afbalanceret BARF-diæt til voksne, sunde hunde anbefaler vi en fodersammensætning på 80 % animalske komponenter og 20 % plantebaseret. De animalske komponenter skal opdeles i 50 % muskelkød, 20 % kallun og bladmave, 15 % indmad og 15 % rå kødfulde ben (RFK). Plantekomponenterne består normalt af 75 % grøntsager og 25 % frugt.

For nøjagtigt at beregne din hunds BARF-rationer kan du bruge vores gratis BARF-beregner. Indtast din hunds data og få resultaterne for afbalancerede daglige og ugentlige rationer på få sekunder.

Vi anbefaler at opdele den samlede mængde foder i mindst to portioner om dagen og fuldende den med essentielle fodertilskud som omega 3-6-9 olie og tangmel.

Alle vores BARF-produkter skal opbevares i fryseren ved -18 °C og optøs inden fodring i ca. 12 timer uden emballage eller med tilstrækkelige lufthuller i køleskabet. Server kødet ved stuetemperatur.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

• Frisk grønsagsblanding
• Fint hakket
• Let spiseligt

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
1,1 %
1 %
0,7 %
92,4 %

500 g (pølser)

28,00 DKK*

56,00 DKK / kg


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…