Den store gnaveartikel-pakke Forstør
BARF-FODER®

Den store gnaveartikel-pakke

Naturlige gnaveartikler fra okse
Den store gnavepakke indeholder et udvalg af de fineste gnaveartikler fra okse som f.eks. vores populære okseører med pels, som garanterer omfattende gnavesjov og samtidig bidrager til naturlig rensning af mave-/tarmtragten. Okselunge og kødstrimler fra okse er ideelle som træningsgodbidder skåret i stykker. Bladmave, oksekallun og tørret flæsk er perfekt som den lille belønning af og til. Vores Patties og Energy Chips fra okse er særligt smagfulde og giver som alle andre gnaveartikler sund beskæftigelse og bidrager til naturlig tandpleje.

Små lækkerier fra fjerkræ & fisk
Foruden lækkerier fra okse indeholder den store gnavepakke også mindre snacks fra fjerkræ som tørrede andehalse og kødstrimler fra kylling. Kyllingebrystfileterne tilbyder alt efter hundestørrelse lang og rigtig smagfuld beskæftigelse. De tørrede sild er også i høj kurs som lækkerbisken hos de fleste hunde. De er særligt rige på næringsfulde omega-3-fedtsyrer, vitaminer, fluorid og selen.

Svinespecialiteter
Sunde gnave-snacks: spidse ben fra den laveste del af svinekødsbenet. Da de naturligt er meget hårdere, giver de din firbenede ven en særligt lang og sjov gnavetid. Dette produkt er 100 % naturligt og indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler, smagsstoffer eller farvestoffer. Bonus: Det spidse ben giver din ven en god portion calcium og har en tandplejeeffekt.

Skånsomt tørret, særligt smagfulde
Alle vores gnaveartikler fremstilles skånsomt af råstoffer fra Tyskland i høj kvalitet og helt uden tilsætningsstoffer. De er en velkommen afveksling på hunde og kattes madplan og bidrager til naturlig pleje af gebisset og er god beskæftigelse for din firbener. Naturlige gnaveartikler bør serveres regelmæssigt i en BARF-kost.

Bemærk: Ekstra forsendelsesomkostninger kan tillægges, hvis du bestiller ekstra produkter sammen med denne BARF-pakke.

  • Beskatning: Standard sats
  • Produkt type: Komplet pakke
  • Varieret udvalg af snacks
  • Med oksekød, høne, and og fisk
  • Får alle hundehjerter til at slå hurtigere

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja

12 artikler, inkl. Fragt og emballage

979,00 DKK* 1 201,00 DKK*

Reduceret!

-18.4846%


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…