BARF-FODER®

Vintermenu

Alverdens slags velsmagende lamme- og oksekød
Den nye vintermix er et absolut must i din firbenede vens skål, fordi den indeholder komponenter af høj kvalitet, der er særligt rige på vigtige næringsstoffer. Det forarbejdede oksehalskød er kendetegnet ved sit høje blodindhold, som hovedsageligt leverer salt og jern. Lammekallunen rystes kun og vaskes ikke i vores produktion og indeholder derfor essentielle næringsstoffer som proteiner, fibre og mineraler. Derudover leverer den også vegetabilske fibre i form af forfordøjet maveindhold.

Kødet i vintermixet – og ligeledes det forskellige indmad og oksebrystbenet – stammer fra kvæg fra regionen. Råvarerne forarbejdes dagligt i vores egen produktion i Perleberg og er dermed særligt sunde og smagfulde.

Sund vinteren igennem med frisk frugt & grønt
Udover 80 % kød indeholder vintermixet fra BARF Foder også 20 % friske grøntsager og frugt, som med garanti vil bringe din firbenede ven gennem vinteren med et godt helbred. Ved valget af frugt og grøntsager lægger vi særlig vægt på sæsonbestemthed. De forarbejdede æbler er bl.a. rige på C-vitamin, kalium, fosfor og jern.

Udover den smagfulde, søde frugt indeholder vintermixet også forskellige slags grøntsager, f.eks. rødbede og pastinak, som bidrager til en sund og reguleret fordøjelse. Salaten giver vigtige næringsstoffer, men frem for alt også vegetabilske fibre.

Kokosflager som mirakelkur?
Vintermixet er afrundet med en portion kokosflager. Ligesom kokosolie udvindes disse fra kokoskødet. Alle kokosprodukter siges at have en beskyttende effekt mod parasitter som orme og gærsvamp, men også lopper og flåter. Kokos kan også have positiv effekt på fordøjelsen.

Selvom disse positive egenskaber ikke er baseret på videnskabelige resultater, giver udtalelser fra mange hundeejere grund til at tro, at de hvide flager ikke kun er ekstremt velsmagende for vores firbenede venner, men også har en positiv effekt på fordøjelsen, huden og pelsen.

Sammensætning
80 % animalske 20 % vegetabilske bestanddele opdelt i:
40 % oksehalskød, 16 % lammekallun, 12 % oksebrystben, 5 % pastinak, 5 % æble, 4 % icebergsalat, 4 % okselever, 4 % oksehjerte, 3 % spinat, 3 % rødbeder, 1 % oksenyre, 1 % okselunge, 1 % oksemilt, 1 % kokosflager

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel
  • Med okse og lam
  • Indeholder masser af frisk muskelkød
  • Afrundet med årstidens frugt og grønt

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja
Analytiske bestanddele
11 %
20 %
1,8 %
2,5 %
65 %

1000 g (pakken)

65,00 DKK*

65,00 DKK / kg


Tilbage

Tilmeld dig, og få 5% rabat


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…