Stor vådfoder-bundle Forstør
BARF-FODER®

Stor vådfoder-bundle

Det ideelle og sunde forråd
Den afbalancerede, artstilpassede og naturlige kost til din hund gøres helt simpel med vores vådfodersortiment. Blandt de forskellige varianter finder du et stort udvalg, som er pakket i praktiske dåser og dermed også egner sig ideelt til opbygning af et forråd. Vores vådfoderdåser til hunde er superstabile, kan let stables i din reol og er pakket i lufttæt emballage.

En yderligere fordel: Gennem den specielle fremstilling skal vores vådfoderdåser ikke køles ned og kan holde sig i op til to år ved stuetemperatur. Efter åbning skal foderet opbevares i køleskab og serveres indenfor 2 til 3 dage.

100 % kvalitet, Made in Germany
Vores brede vådfodersortiment til hunde omfatter kompletmenuer med okse, hest, kylling og fisk såvel som forskellige menuer med kød og vegetabilske bestanddele samt rene køddåser, som kan anrettes med nogle supplementer og friske grøntsager og frugt.

Ved fremstillingen af vores vådfoder anvendes der udelukkende højkvalitets-råstoffer fra regionen omkring Perleberg i Tyskland. Vi producerer i egen produktion og forarbejder kødet samme dag, som det slagtes. Nogle af menuerne anretter vi desuden med frisk frugt, grøntsager og supplementer. Gennem den specielle fremstillingsproces koges vores vådfoder og gøres holdbart, og det komplet uden kunstige tilsætningsstoffer.

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Bundt

Ideel til den store sult: Denne bundle indeholder 24 dåser med 750 g af vores højkvalitets-vådfoder i forskellige varianter.

Mere info

24 x 750 g dåse

1 125,00 DKK*


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…