BARF-FODER®

Julekalender til hunde

Vilde forventninger til juleaften
En julekalender hører imidlertid til december præcis som hjemmebag, juleshopping og gløgg. Men bliver vores firbenere ikke ofte forbigået i den forbindelse? Ikke med vores eksklusive julekalender til hunde, for den er propfyldt med 24 afvekslingsrige overraskelser og vil garanteret forsøde adventstiden. Som særlig overraskelse bag den 25. låge er der desuden en lille gave til dig, så menneske og hund kan nyde den bedste tid på året sammen.

En ny overraskelse hver dag
Naturligvis, vil vi endnu ikke afsløre, hvad der gemmer sig til din hund bag de 24 låger i vores julekalender, for så ville det jo ikke længere være en overraskelse. Men så meget er sagt: Din firbener kan glæde sig til en masse tørrede gnaveartikler, vådfoder i høj kvalitet, koldpressede olier og fantastisk legetøj.

Indhold i høj kvalitet til hyggelige stunder
Som alle vores øvrige produkter stammer lækkerierne i vores hunde-julekalender også fra vores egen produktion i Perleberg i Tyskland. Der producerer vi foder til din firbenede yndling i høj kvalitet, og samtidig overholder vi de strengeste regler og laver regelmæssige kontroller. Vi lægger særligt stor vægt på kvalitet, friskhed og dyrevelfærd, og præcis det afspejles også i vores hunde-julekalender: Produkterne er fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og fremstillet på særligt skånsom vis.

Delt glæde er dobbelt glæde
Har du flere hunde derhjemme? Intet problem, for de allerfleste overraskelser fra vores hunde-julekalender kan nemt deles, så du kan gøre flere pelsnæser glade samtidigt. Derudover medfølger der et informationsblad med indholdet af de enkelte produkter, så allergikere også kan være med uden risiko. Sådan bliver adventstiden garanteret et højdepunkt for dig og dine hunde.

Stærkt begrænset styktal
Med hunde-julekalenderen fra Barf-Foder kan du sørge for den nødvendige julestemning og glæde din hund med en daglig overraskelse 24 dage i træk. Så kommer din pelsnæse bestemt ikke til kort i den hektiske tid før hjul, og december bliver sjov for hele familien.

Sikr dig hurtigt en kalender til din hund eller forær blot en til dine bedste hundevenner – lykkelige firbenere er i hvert fald en garanti. Bemærk: Kalenderen er kun tilgængelig i strengt begrænset styktal.

25 overraskelser, som får hundeøjne til at stråle
2 x olier som kosttilskud
4 x vådfoder
1 x gourmetmenu
11 x lækre gnaveartikler
6 x legetøj
1 x kalender

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Bundt

25 fantastiske overraskelser gør december til en uforglemmelig (smags-)oplevelse for dig og din hund.

Mere info

25 døre

847,00 DKK*


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…