BARF-FODER®

Mellem vådfoder-bundle

Ideel på rejser eller som forråd
I vores vådfodersortiment finder du et stort udvalg af varianter til at give din hund en afbalanceret, artstilpasset og naturligt kost på simpel vis. Da det er pakket i praktiske dåser, egner vores vådfoder til hunde sig dermed også ideelt til et forråd. Dåserne er kendetegnet ved stabilitet samt, at de er lette at stable og har en lufttæt emballage. Du får også et af vores dåselåg med gratis i hver vores vådfoder-bundle. 

En yderligere fordel: Vores vådfoderdåser skal ikke køles ned og kan holde sig i op til to år ved stuetemperatur. Efter åbning skal foderet opbevares i køleskab og serveres indenfor 2 til 3 dage.

Kun det bedste – 100 % naturligt
I vores vådfodersortiment til hunde finder du både serveringsparate kompletmenuer med okse, hest, kylling og fisk såvel som forskellige menuer med kød og vegetabilske bestanddele samt rene køddåser, som kan anrettes med nogle supplementer og friske grøntsager og frugt.

Ved fremstillingen af vores vådfoder anvendes der udelukkende højkvalitets-råstoffer fra regionen omkring Perleberg i Tyskland. Dermed forarbejdes kødet samme dag som slagtningen i vores egen produktion og anrettes til nogle af menuerne med frisk frugt, grøntsager og supplementer. Gennem den specielle fremstillingsproces koges vores vådfoder og gøres holdbart, og det komplet uden kunstige tilsætningsstoffer.

  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Bundt
  • Let at prøve
  • 24 dåser med 380 g af vores vådfoder
  • Med et stort og sundt udvalg

Mere info

24 x 380 g dåse

663,00 DKK*


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…