BARF-FODER®

BARF-julepakke

Den ideelle julegave til din firbener
Med hastige skridt bevæger vi os ind i den bedste tid på året: julen. Og som altid står vi overfor den samme problemstilling: Hvad skal vi give vores nærmeste? Med vores BARF-julepakke med 26 kg er svaret i hvert fald fundet på spørgsmålet om, hvordan du kan glæde din firbener ved kærlighedens fest. Den indeholder nemlig alt det, som får hundehjertet til at slå hurtigere.

Et varieret udfald af BARF-kød
Foruden smagfuldt oksehalskød og forskellige oksekødsmix indeholder BARF-julepakken også fede sammensætninger for en ekstra portion energi på kolde dage. Derudover indeholder den vores populære, tørrede okseører med pels til særligt gnaveri på juledagene og en pakke hundeis til dessert. Vores eksklusive vintermix er også et særligt highlight med lamme- og oksekød samt årstidens frugt og grøntsager.

Julegaver til dig og din hund
Da vi også gerne vil give dig en lille ting til julen og samtidigt vil takke dig for din trofasthed, får du i hver pakke en goodie samt Frostfutter Perleberg fotokalenderen 2021 gratis med de bedste billeder af vores kundehunde.

Bemærk: Bestiller du yderligere produkter sammen med julepakken, så tillægges der eventuelle fragtomkostninger til disse. BARF-julepakken kan fås frem til den 28.12.2020, og kun så længe forrådet rækker.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Komplet pakke

Det julede festmåltid til din firbener er på plads, for BARF-julepakken med 26 kg indeholder alt, hvad hundehjertet begærer.

Mere info

26 kg Frostfoder, inkl. Fragt og emballage

759,00 DKK* 1 233,00 DKK*

Reduceret!

-38.4428%


Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…