Vi har valgt at være bæredygtige!

K&K Petfood – Din partner til næringsfyldt dyrefoder

K&K Petfood GmbH/BARF-Foder.dk er i mange år blevet betragtet som en succesrig producent af dyreernæring i første klasse. I Perleberg producerer vi det velansete Frostfutter Perleberg under de strengeste EU-forpligtelser – ægte premiumfoder til hunde og katte. Som certificeret virksomhed tager vi fuldstændig afstand fra skadelige tilsætningsstoffer og sørger ansvarsfuldt for en særligt hensynsfuld og vitaminbevarende bearbejdning.

Vores kød kommer 100 % fra Tyskland
Slagtedyrene stammer hovedsageligt fra Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg og delvist også fra Niedersachsen. Vi kender samtlige gårdejere personligt og garanterer en sund græsgang og opdrætning. Af de derfra stammende kreaturer er størsteparten QS-certificeret og egner sig derfor perfekt til fremstillingen af vores frostfoder. Kalkunerne, kyllingerne og lammene stammer fra Niedersachsen, mens vi får fisken leveret fra Bremen. Også ved disse kødtyper garanterer vi dig en ordentlig oprindelse og de højeste kvalitetsstandarter – til enhver tid.

BARF-Foder.dk: sundt og tilpasset til arten
Indholdsstofferne i vores dyrernæring er fuldt afstemt til dine firbenede venners faktiske behov, så vi tilbyder dig en perfekt BARF-blanding af næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Ved sammensætningen af vores produkter rådgiver vores dyrlæge Dr. med. vet. Christiane Klemt os professionelt og fagkyndigt. Sådan kan K&K Petfood garantere sine kunder den højeste produktkvalitet og absolut frisk og tilpasset ernæring.

Vores team gør alt for dig
Vores team består af 35 medarbejdere, som hver eneste dag gør deres allerbedste – for din firbenede vens skyld. Regelmæssig efteruddannelse, et maksimum af know-how og erfaring samt ekstremt høje kvalitets- og sikkerhedskrav sørger for det, som kunderne virkelig værdsætter ved Frostfutter Perleberg: næringsfyldte produkter, den bedste service og en problemfri ordreafvikling.

Vi har alt under kontrol
Vi producerer premiumfoder i en klasse for sig – til din yndling. Vores fordel: vores virksomhed ligger midt i området med en af de største slagtevirksomheder i delstaten, Brandenburg. Derfor modtager vi dagligt helt friske varer. Korte veje til den højeste kvalitet! De færdige produkter bliver pakket direkte i vores fabrik – sikkert og miljøvenligt i stabile flamingokasser med tøris og ekstra pap omkring. Og dermed leveres det hele også hjemme ved dig i god behold. Vi har et udspekuleret logistiksystem, som sørger for ekstremt korte transporttider og perfekte transportvilkår. Her arbejder vi sammen med Tysklands største speditører.

Vores forsendelse: direkte og sikker
- lige til tiden.
- Vi glæder os til at servicere dig!
- Man kan stole på os – lige fra begyndelsen!
- Højeste kvalitetskrav ved indkøb af kødet
- Sammensætning af dyrefoderet tilpasset til arten
- Streng overvågning af de enkelte fremstillingsprocesser
- Omhyggelig indpakning af vores premiumfoder
- Hurtig transport – helt til din hoveddør

Lad nu bare din firbenede ven prøve engang: Uanset om det er frostfoder eller tyggeprodukter, så vil din yndling helt sikkert elske det – det er vi overbevist om!

BARF-Foder.dk – førsteklasses dyrefoder fra K&K Petfood GmbH
- nøje afbalanceret
- tilpasset til arten
- sundt
- friskt
- billigt

Bedre bliver det ikke! Kun det bedste til din yndling!


Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…