BARF-FODER®

BARF-sommerpakke

En sund variation af frostfoder
Sommer, sol, solskin og en BARF-pakke fyldt til bristepunktet med lækker frostmad - hvad kunne være bedre? Vores store BARF-sommerpakke indeholder de fineste BARF-variationer af oksekød og fjerkræ. Heriblandt vores populære blanding af grøn vom og oksekød samt det fineste kyllingemuskelkød og knoglesammensætninger af kylling, kalkun og oksekød. Særlige højdepunkter er vores sommermenu i begrænset oplag og vores kølige hundedrikke, som med garanti vil gøre sommeren velsmagende for din hund.

Sunde grøntsags- og frugtblandinger
En afbalanceret BARF-kost indeholder selvfølgelig ikke kun kød i madskålen, men også en portion frugt og grønt, som giver din hund vigtige fibre og dermed understøtter en sund fordøjelse. Vores sommerpakke indeholder derfor to forskellige frosne grøntsags- og frugtblandinger, som du bare kan servere sammen med kødet.

Praktisk madskål
For at du kan servere alle godbidderne fra denne pakke ordentligt, finder du også vores praktiske madskål i det stilfulde Perleberg-frysefoderdesign. Skålen er lavet af melamin og har en udtagelig inderskål af metal. Begge dele kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, så alt forbliver perfekt hygiejnisk, selv på varme sommerdage.

Hvis denne pakke tiltaler dig, men du endnu ikke er 100% overbevist, bør du helt sikkert tage et kig på vores andre sommerpakker. Vi har sammensat to store pakker på 25 kg og to små pakker på 12 kg til dig, to med rent fjerkræ og to med blandede variationer af fjerkræ og oksekød. Der er med garanti noget, der passer til dig og din firbenede ven.

Bemærk: Vær opmærksom på, at der kan påløbe ekstra forsendelsesomkostninger, hvis du bestiller andre varer ud over denne BARF-pakke.

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Komplet pakke

• med begrænset sommermenu
• og kølige drikke
• 25 kg mad af høj kvalitet

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja

25 kg Frostfoder, inkl. Fragt og emballage

1 079,00 DKK* 1 452,00 DKK*

*inkl. moms og forsendelse.
Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt Reduceret!

-25.6887%

i indkøbskurven

Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…