BARF-FODER®

Vinter-mix

Alskens smagfuldt fra okse & lam
Det ny-kreerede vintermix er et absolut must i din firbeners madskål, for det indeholder udelukkende høj kvalitet og er særligt rigt på vigtige næringsstoffer. Det forarbejdede oksehalskød er kendetegnet ved sit høje blodindhold, som frem for alt leverer salt og jern. Det grønne kallun fra lam rystes blot i vores produktion og vaskes ikke. Derfor indeholder det essentielle næringsstoffer som proteiner, ballaststoffer og mineraler samt vegetabilske fibre i form af for-fordøjet maveindhold.

Kødet i vintermixet – og dermed også det forskellige indmad og brystben fra okse – stammer fra køer fra lokalområdet. Råvarerne forarbejdes samme dag, som de slagtes, i vores egen produktion i Perleberg og er dermed særligt sunde og smagfulde.

Kom sundt gennem vinteren med frisk frugt & grøntsager
Foruden de knap 80 % kød indeholder Frostfutter Perleberg vintermixet også 15 % frisk frugt og 6 % frugt, som helt garanteret vil bringe din firbener sundt gennem vinteren. Ved udvalget af de forskellige slags frugt og grøntsager har vi lagt særligt vægt på sæsonen. De forarbejdede æbler og ananas er bl.a. rige på C-vitamin, kalium, fosfor og jern, mens særligt ananassen fremmer fedtforbrændingen i hundekroppen.

Foruden den smagfulde, søde frugt indeholder vinter-mixet også alskens grøntsager i form af rødbeder og pastinakker, som bidrager til en sund og reguleret fordøjelse. Fennikel og feldsalat leverer vigtige vitaminer, folsyre, calcium, kalium og karotin.

Kokosflager som vidundermiddel?
Vintermixet afrundes af en portion kokosflager. Disse udvindes præcis som kokosolien fra kokosnøddens frugtkød. Alle kokosprodukter siges at have en beskyttende effekt mod parasitter som orme og gærsvampe, men også mod lopper og tæger. Derudover kan kokos have en positiv effekt på fordøjelsen.

Selvom disse positive egenskaber ikke beror på videnskabelige resultater, så giver erfaringer fra mange hundeejere grund til at antage, at de hvide flager ikke blot er yderst smagfulde for de firbenede, men også har positiv effekt på fordøjelsen, huden og pelsen.

Sammensætning:
40 % oksehalskød
16 % lammekallun
12 % oksebrystben
6 %   feldsalat
5 %   pastinakker
4 %   okselever
4 %   oksehjerte
3 %   æble
2 %   ananas
2 %   rødbeder
2 %   fennikel
1 %   oksenyre
1 %   okselunge
1 %   oksemilt
1 %   kokosflager

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Alskens smagfuldt fra okse & lam med sæsonens frugt og grøntsager – så kommer din firbener fit gennem vinteren!

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja

1000 g (pakken)

39,00 DKK*

39,00 DKK / kg

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt
i indkøbskurven

Tilbage

Modtag 5% rabat på nyhedsbrevet


STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…