BARF-FODER®

Forårsmix

En smagfuld, sund blanding af okse & fisk
Det nykreerede forårsmix fletter sig ind i rækken af vores sæson-BARF-menuer i høj kvalitet: det består af 80 % animalske og 20 % vegetabilske komponenter. Hovedbestanddelene i mixet er laks samt mulekød og bladmave fra okse. Denne kombination forbereder din firbener ideelt til det kommende pelsskifte, da laksens fedtsyrer sørger for sund hud og glinsende pels. Det smagfulde mulekød og bladmaven forsørger samtidig din hund med adskillige vitaminer, mineraler og vegetabilske fibre.

Kødet i forårsmixet – og ligeledes den forskellige indmad fra okse og de hakkede kalkunhalse – stammer fra dyr fra regionen. Råstofferne forarbejdes samme dag, som de slagtes, i vores egen produktion i Perleberg og er derfor særligt rige på næringsstoffer og yderst smagfulde.

Friske grøntsager og frugt til en god start på foråret
Foruden de animalske bestanddele indeholder forårsmixet 15 % grøntsager og 5 % frugt. Ved udvælgelsen af frugterne og grøntsagerne har vi lagt særlig vægt på, at de er typiske for sæsonen. De forarbejdede æbler og pærer er rige på vitaminer og folsyre, hvormed de bidrager til at holde mave-/tarmfloraen sund.

Foruden den smagfulde, søde frugt indeholder forårsmixet også alskens grøntsager. Gulerødderne kan understøtte din hunds syn og bidrager samtidig til en sund pelsvækst. Agurker, kinakål og julesalat er rige på B-, C- og E-vitaminer samt mineraler i form af calcium, jern, zink, magnesium og fosfor.

Forårsmixet fra Frostfutter Perleberg er en sund BARF-oplevelse for din firbener: fremstillet af 100 % naturlige råvarer og forsørger din hund med alt, hvad den har brug for til en god start på foråret.

Sammensætning:
20 % laks
20 % mulekød fra okse
16 % bladmave fra okse
12 % kalkunhalse (hakket)
6 % julesalat
5 % kinakål
4 % okselever
4 % oksehjerte (hakket)
3 % æble
2 % oksenyre
2 % agurk
2 % gulerødder
2 % pærer
1 % okselunge
1 % oksemilt

  • Køle poster: Ja
  • Beskatning: Nedsat sats
  • Produkt type: Enkelt artikel

Med dette smagfulde mix af friskt kød, grøntsager og frugt gør du din firbener klar til det kommende pelsskifte på den perfekte måde.

Mere info

Yderligere oplysninger
Ja
Ja
Ja

1000 g (pakken)

25,00 DKK*

25,00 DKK / kg


Tilbage

STARTHJÆLP - BARF

Vil du fodre din yndling afbalanceret og sundt med BARF-metoden fremover, men ved endnu ikke helt hvordan? mere…

NYT: B.A.R.F. beregner

Sådan opfylder du pærelet det faktiske næringsbehov for din yngling! mere…

100% Made in Germany

Alle vores slagtedyr stammer fra tyske landbrug med sund græsning. mere…


Barf Foder på Facebook
Besøg os da lige. Se mere…